Program
- Så används får- och lammkött i Iran, Farzaneh Nosratzadeh
- Högens Fårgård bjuder på provsmak och berättar om sin verksamhet och hur de jobbar med
produktutveckling
- Vilka trender och möjligheter ser man i restaurangbranschen? Kock och matinspiratör berättar mer
- Vad kan kommunens näringslivskontor hjälpa till med när det gäller utveckling av företag? Karolin Olsson, Vänersborgs kommun
- Fika och avslutande samtal kring hur produkter av får, lamm och get kan utvecklas och säljas
Kostnad
150 kr inkl. fika och provsmakning av lammprodukter. (Kostnaden är exkl. moms)
Plats
Hushållningssällskapet Väst, Edsvägen 1b, Vänersborg
Anmälan
Senast 18 november till stina.mansson@hushallningssallskapet.se eller på telefon 0521-72 55 43
Ange eventuell specialkost vid anmälan